Промени в движението заради дербито на Пловдив

Временни ограничения в движението са възможни заради футболното дерби между отборите на “Ботев" и “Локомотив", което ще се състои днес от 18.45 часа на “Футболен комплекс Ботев 1912“ в квартал Коматево.

По преценка на полицията от 15:45 до 21:30 часа  при необходимост ще бъде спирано движението по улица “Коматевско шосе“ – от околовръстния път до кръстовището с улица „Остромила“ и улица “Захаридово“. Автобусите по линии №1, 20 и 27 от масовия градски транспорт ще бъдат пропускани и ще се движат по разписание.

От “Организация и контрол на транспорта“ призовават всички участници в движението за повишено внимание. Шофьорите на градските автобуси са предупредени да карат бавно, внимателно и да се съобразяват с въведената  временна  организация на движение.

Припомняме, че дербито от първия кръг на новия футболен шампионат между „Ботев“ и „Локомотив“ Пловдив ще се играе пред публика при 50% заетост на капацитета на стадиона.

Привържениците, закупили билети за футболната среща, трябва да сядат през седалка и да спазват физическа дистанция от метър и половина помежду си.

Задължително остава и спазването на въведените общи противоепидемични мерки в страната.

Вашият коментар