Проверяваме знанията си за Пловдив пред бар „СандъкЪ“ в Капана

Тази вечер от 20.00 часа пред бар „СандъкЪ“ на улица „Абаджийска“, Plovdiv Quiz Night /Викторина за Пловдив/  ще очаква желаещите да се включат в едно запомнящо се забавление с приятели.

„Куиз за ПловдивЪ“ събира в Капана отбори в забавно състезание с награди, с което ще проверим дали познаваме достатъчно добре своя град.

Ето как ще премине състезанието:

1 кръг- 10 въпроса – 5 от типа Вярно или Грешно и 5 от типа А, Б, В, Г – 30 секунди време за мислене и отговор и по 1 точка за верен отговор;

2 кръг- 10 снимки – 45 секунди време за мислене и отговор и по 1 точка за верен отговор;

3 кръг- 10 отворени въпроса – 30 секунди време за мислене и отговор и по 1 точка за верен отговор;

4 кръг- 10 снимки- 45 секунди време за мислене и отговор и по 1 точка за верен отговор;

5 кръг 3 въпроса с повишена трудност – 2 минути време за мислене и отговор и по 3 точки за верен отговор.

Oтборите ще са по 4 човека и предварителни резервации нe се приемат. Първите 10 отбора дошли на място ще имат възможност да играят.

Няма такса участие. Входът е свободен.

Печелившите от 1-во до 3-то място ще получат грамоти „НАЙ ДОБЪР отбор, познаващ Пловдив“.

Организатор на куиза е създадената от Георги Влайков, Васил Спасов и Стефан Лозанов фирма „Фантазия без граници“, специализирана в организирането и провеждането на различни видове обучения и атракции. Тя е сред първите в България, която въвежда викторините (Куиз найт), като вид събитие и начин на забавление, а понастоящем е вече лидер.

Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив и е част от програмата „Лято в Капана“, организирана от „Библиотеката за идеи и събития“.

Вашият коментар