Ресторант Master Class разкрива тайните не Средиземноморието

Елитният пловдивски ресторант Master Class ще пренесе своите гости в атмосферата на Средиземноморието в края на месеца

За храната ще се погрижи един от водещите кулинарни експерти Шеф Росен Чакъров, за когото тя има духовен смисъл и начин на живот. Той е селектирал своите любими ястия от южната ни съседка и ще ги приготви за всичко гости в елитното заведение. Тристепенното меню ще включва само най-доброто, а именно:

1.Салата с белени домати, прясна моцарела, карамелизирана круша, рукола и песто, поднесена с чаша вино Кастра Рубра Класик Совинон блан

2.Пилешко филе с поше, пълнено със синьо сирене и фурми, обвито в панчета, поднесено с чаша вино Кастра Рубра Розе –Каберне фран и сира

3.Маскарпоне с целувки, шоколадов ганаж и ягода, поснесено с десертно вино Кастра Рубра- Пти Мансенг

Кувертът е на стойност 37 лева и е само спредварителна резервация, а Средизвмноморската вечер е с начален час 20 часа.

Master Class е ресторант, който предлага Европейска кухня. Заведението е раят на земята и за любителите на качествени вина. Master Class разполага с богата винена листа, която включва над 150 вида вина. 

Отворен през 2016г. Мастър Клас е ярък и изискан ресторант, носещ наслада за сетивата със своята елегантна обстановка, безупречно обслужване и изискана храна в красивия Пловдив. Храната е вдъхновена от сезоните и е придружена от богата винена селекция. Декорът на ресторанта е в стил modern – vintage, а местоположението му в близост до невероятния "Гребен Канал", го прави много примамлив за гражданите и гостите на Пловдив.

Мастър Клас разполага с голяма зала, която е подходяща за частни и бизнес вечери, както и с просторна градина, където през летните месеци, гостите могат да се насладят на креативни коктейли, изтънчено а'ла карт меню и невероятни десерти. Заповядайте и вие да опитате от достъпния лукс в гр. Пловдив, бул. Пещерско шосе 82.

Телефон за резервации: 088 877 0022

Повече за нощния живот в града под тепетата и най-добрите ресторанти може да видите в Plovdivclubs.com

Вашият коментар