Влогърът Емил Конрад представи дебютната си книга в Пловдив

Няма да отричаме, че интернет се е превърнал в много по-голям учебник от всички някогашни и настоящи учебници в училище. В него намираш буквално всичко, а едно от ней-често търсените неща е забавлението. 

Безпрецедентен идол на тинейджърите в област „Забавление” в България се е превърнал и млади влогър на собствено онлайн предаване Емил Конрад.

Само за няколко години нашумяването на професия „Влогър” в България се превърна в огромен хит, чрез който млади, умни и забавни хора изразяват своето мнение по различни теми и въпроси във видео, което публикуват в интернет пространството. Такъв е и Емил Конрад, а ето и че дойде ред да представи новата си дебютна книга, в която той дава съвети за нещата от живота и живота в нещата. В национално турне в книжарници „Хеликон”, Конрад представя първа книга, озаглавена "Нещата, които не ни учат в училище”.

Вчера, 15 февруари книгата бе представянето и в Пловдив. Пред книжарницата се образува меко казано фурор от тинейджъри фенове на Конрад, чакащи да си купят изданието. Бързо, бързо автора съживи атмосферата на града като раздаде автографи на част от многото си фенове в България. Събитието предизвика огромен интерес и успя да образува страхотно дълга опашка, в който се скандализираше името на автора. Емил Конрад прие всичко с чаровна усмивка и се снима със всеки, който пожелаеше. 

За автора

Вашият коментар