“Disco Music Fest – Back to the 80’s and 90’s” завладява Пловдив

“Disco Music Fest – Back to the 80’s and 90’s” се създаде с цел да забавлява жителите и гостите на града под тепетата – Пловдив. Фестивалът “Disco Music Fest – Back to the 80’s and 90’s” ще се проведе на 23.06.2024г. и 24.06.2024г. от 20:30часа на сцената на Летен театър парк „Бунарджик.

Билети за “Disco Music Fest – Back to the 80’s and 90’s”може да бъдат закупени от касите на Ивентим в цялата страна, в Пловдив – каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн на Eventim.bg.

Във фестивала ще вземат участие едни от емблемите на диско музиката – East 17, SNAP, No Mercy, Dr. Alban. Те ще ни пренесат в една епоха, която е оставила следа в музиката и до днес. За доброто настроение на всички посетители ще има и DJ парти под звездите.

Изпълнителите ще ни развълнуват в най – големите си хитове, като ни предизвикат да танцуваме и да се забавляване заедно с тях.
На 23.06.2024г. старт на фестивала ще дадат SNAP и East 17, а втората вечер ще продължи с участието на No Mercy и Dr. Alban.

През 2023 година, “Disco Music Fest – Back to the 80’s and 90’s” взриви сцeната на Античен театър Пловдив с участието на неповторимите Kool end the gang и La Bouche.

За най-верните фенове на диско музиката са пуснати в продажба двудневни билети, който дават пълен достъп до двата дни от фестивала.

Събитието не е подходящо за лица под 7 годишна възраст.

Лица на възраст между 7 – 18 годишна възраст могат да посетят събитието с билет и задължително придружени от родител/пълнолетен придружител с редовен билет. Придружителите представят лична карта и билет за събитието заедно с попълнената Декларация за придружител* в 2 екземпляра. Възрастта на децата може да бъде доказана с ученическа лична карта или копие на акт за раждане.

*Декларация за придружител се изисква съобразно чл. 8, ал. 3 и 4 от Закона за закрила на детето. Тя се отнася за всички лица под 18 годишна възраст и следва да се представи попълнена в 2 екземпляра.

В режим на фестивал седящите места са осигурени за всички присъстващи закупили билет.

Събитието се осъществява с подкрепата на Община Пловдив!

Билети за събитието може да закупите от:
– Билетна каса „МаскАрт“ в Дом на културата „Борис Христов“
– Мрежата на Ивентим- https://www.eventim.bg/…/disco-music-fest…/event.html
– Онлайн в мрежата на Грабо – https://grabo.bg/disco-music-fest-0vk9f3
Телефон за информация и резервация: 0898984338 / 0895619181

За автора

Вашият коментар