Hendrick’s събра хайлайфа на София на грандиозното си ежегодно парти

На 23 юни (петък) вечерта Hendrick’s на своето Odd Party 2023: Разцъфтелиум представи най-новия вкус на марката в Ботаническата градина в София!

Hendrick’s Odd Party отпразнува вкусът на Особените – хора, преживявания, идеи и напитки като в основата на калейдоскопа от сензорни удоволствия беше Hendrick’s Flora Adora ­– новото творение на мастър дистилъра Лесли Грейси. Жужащите слухове за новата съблазнителна инфузия, напираща да си проправи път към жадните чаши на Необичайниците, най-сетне разцъфват в реалност.

Флоралната свежест на лимитираната серия Flora Adora разцъфтя по небцето на необичайниците и неуморно ще жужи в прескъпите им спомени на наслада до следващата година, а фаворити като оригиналния джин Hendrick’s, Orbium и Neptunia допълниха квартета от коктейлни произведения.

Присъствието им в коктейлите беше в обятията на цветни и плодови кордиали, премиум сода и красиви декорации, забъркани от опитни миксолози, превърнали приказката в истински шедьовър на вкуса и забавлението. Квартетът от джинове се материализира в чашите под формата на превъзходни коктейли.

Всички необичайности се случваха под вещото ръководство на петима приказни герои – Кю Къмбербач– вещият социализатор и неизменен спътник на Необичайниците във всички техни дигитални и аналогови приключения в любопитната реалност на Hendrick’s. Нелсън Атлас – авантюристичен изследовател, съхранител на любовта към планетата Земя.

Фин Д. Роудс + Мърк  – Знаменит гид, участвал в експедицията на Лесли Грейси във венецуелската джунгла, умеещ да разговаря с опасни и дори месоядни растителни видове. Венчелина Флорини  – Изключително внимателно отгледано под кристален похлупак растение, придобило финия човешки облик на прелестна дама.

Както и новото попълнение Паулина Лепидоптера  – Царствена нощна пеперуда, открила съблазнителната прелест на дивите цветя, използвани в инфузията на Hendrick’s Flora Adora. Най-смелите бяха въвлечени в закачливите игри.

Удивителните костюми на героите са изключителни дизайнерски творения, създадени специално, за да обогатят с ексцентричност атмосферата на партито.

Над четири часа продължи щурия купон с коктейли в ръка, придружен с галеща сетивата музика.  За доброто настроение на всички се грижи live DJ сет. Към необичайната реалност на джин Hendrick’s, превъзходен коктейл, любопитни игри с награди и много забавления се присъединиха стари познайници и нови непознайници, погълнати от пищната красота на всевъзможни любопитни и благоуханни цветове, които грабнаха чашата и отпиха жадно от приключението.

С присъствие на ежегодното Събрание на Hendrick’s необичайниците удостоиха и представители на бизнеса, 100 % наобичайника Фънки, певиците Прея и Нора, Павел. Владимиров членове на група „Акага“, представители на медиите, артисти, собственици и служители на заведения, приятели и партньори. 

Какво му е толкова специалното на Hendrick’s?

Нито един джин в света не е като Hendrick’s, защото нито един джин в света не се прави като Hendrick’s. Произвежда се ръчно, в много малки партиди и представлява комбинация между два алкохолни дестилата от два типа казани. За приготвянето му се използват специално подбрани от четирите краища на света 11 ботанически съставки, а това, което го прави толкова безвъзвратно удивителен и неповторим, е необичайната инфузия от краставица и роза.

За автора

Вашият коментар