Крафт коктейли, пенливи напитки, парти музика и цветно настроение на третия Street GIN&PROSECCO Festival Kapana в Пловдив

На 8 и 9 юли, когато слънчевите дни и прохладните нощи в Града под тепетата няма да липсват, ще се състои третото издание на Street GIN Festival Kapana на ул. “Константин Стоилов” 28 в най- артистичното място в града- кв. Капана.

Тази година изданието е специално- под мотото „Последвай балончетата…“- и освен разнообразни марки джин и тоник от цял свят, ще включва също брандове на една от най- атуалните напитки за сезона- просеко и пенливи вина.

За трета поредна година, организаторите @WhiskyEvents, @WhiskyAndGinBarSandak и @BibliotekataZaIdeiISybitia Ви канят да се забавлявате с качествени свежи напитки, страхотна парти музика и арт настроение.

Участие в събитието ще вземат както най- големите вносители на джин и пенливи вина от цяла България, така и мобилни коктейл- барове и професионалисти в миксирането на напитки.

В два поредни дни и вечери ще можете да се насладите на множество джинове в различни стилове и от различни държави, комбинирани с качествени безалкохолни напитки, ароматни подправки, свежи цитруси и пловдове; да се разнообразите с ледено студени винени балончета и свежа току-що приготвена храна.

Събитието ще се проведе в специално обособено пространство, под открито небе, в приветливи шатри, романтични вечерни светлинки, парти музика, атрактивни конструкции, открити високи барове и релакс зони.

Към всичко това посетителите ще получат насоки от професионалните представители на щандовете, ще се информират за последните трендове в миксологията и ще могат да закупят любимите си напитки, директно от вносител.

Запазете си идния уикенд и елате в Капана на @StreetGin&ProseccoFestivalKapana_08-09.07.2022, за да си създадем летни енмоции, които ще помним дълго!

Вход: свободен!

Вашият коментар