Лайънс клуб „Евридика” зарадва 42 пловдивски семейства

И тази година дамите от Лайънс клуб „Евридика” – Пловдив, проведоха своята традиционна благотворителна инициатива, насочена към подпомагане на изпаднали в затруднение граждани.  42 семейства от районите „Тракия” и „Южен” получиха хранителни и санитарни продукти.

„Наближава един от най-светлите празници в годината – Рождество Христово. Той носи надежда за сбъднати чудеса. От  9 години дамите от Лайънс клуб „Евридика“ се опитваме да направим едно, макар и малко, чудо за хора, които са изпаднали в трудно положение. С помощта на много фирми от град Пловдив и с наши лични средства правим 42 пакета с необходими хранителни и хигиенни продукти. Към тях добавяме и някои малко по-празнични подаръци”, разказаха организаторите.

С подкрепата на екипи от кметствата в двата района дамите лично разнесоха събраните продукти по домовете на социално слаби  хора и на граждани, останали без работа заради кризата с Ковид19, за да превърнат тяхната Коледа в топъл и уютен празник.

„Благодарим на нашите приятели дарители, участници във виртуалното събитие „21-ви Рожден ден на Лайънс клуб Евридика“, с помощта на които тази акция става по-голяма и по-пълноценна”, споделиха организаторите.

Вашият коментар