Летните обувки, които задължително трябва да притежавате

С настъпването на първите летни дни е време да се уверим дали сме подготвени за тях в моден план. Първото нещо, което обикновено правим, е да погледнем в гардероба си. Но с дрехите не приключва перфектната лятна визия. Повече от важно е и да разполагате с подходящи обувки. Само че ако си мислите, че ще минете само с един чифт, лъжете се. Вижте кои са летните обувки, които задължително трябва да притежавате.

Комфортни сандали

Става дума за качествени сандали, които да с ниска и равна подметка. Това ще са основните ви ежедневни обувки. С тях можете да ходите навсякъде, а ако изберете дамски джапанки тип сандали, бихте могли дори да намалите броя обувки в багажа си за морската почивка. При всички случаи заложете на модел от надеждна материя, която няма да ви спарва или да раздразни кожата, тъй като все пак ще се носи на бос крак.

Обувки на висок ток

Тук отново имате право на избор. Целта е да подберете такъв тип обувки, които да ви послужат за всички официални поводи през лятото. Не подценявайте възможността за такива. Все пак, през лятото най-често се правят кръщенета и сватба. Да не говорим, че ви очакват и много партита. За тези случаи заложете или на сандали с висок ток или на класически отворени обувки. Ако ви е трудно да ходите на такива обувки, но не искате да пропускате танците на партито, заложете на дебел ток, който е изключително устойчив. Същото важи и за пирамидалните токове, които са тотален хит през летния сезон на 2022 година.

Обувки за море, плаж и лежерно настроение

В случая просто търсете качествени и удобни модели. Обикновено, дамите се спират на класически джапанки. По-елегантните залагат на чехли с интересна декорация. Между другото, те са супер актуални през настоящия сезон. Ако ви е трудно да ходите навсякъде и да се чувствате комфортно с толкова отворена обувка, добър вариант са и стандартните балеринки или така наречените пантофки.

За къде без любимите кецове?

Нищо, че е лято! Всяка дама заслужава да се носи свободно и комфортно, дори през лятото, в любимите си кецове. Разбира се, за този сезон е редно да заложите на нещо леко, дишащо и подходящо като визия. Нашият съвет е да заложите на белия цвят. Освен класически кецове, можете да обмислите и варианта за гуменки. Текстилните обувки са отлична опция за спорт, разходка или излет в планината през най-горещите дни от годината!

Отворени обувки на платформа

Дали ще са сандали, или класически обувки, платформата им дава устойчивост без компромис с желанието да изглеждате изискани, стройни и стилни. Този тип обувки са повече от перфектната опция за спортно-елегантна визия. Те са идеални и за работното място. Най-хубавото им е, че се комбинират лесно с всичко – ползи, къси панталонки, дънки и актуалните за сезона панталони с висока талия и широки крачоли.

Подбирайте обувките си за лятото не само с окото, но и със стъпалото. Важно е през най-горещия, но и бурен и пълен с емоции и излизания навън сезон да ви е комфортно и удобно! Само така ще го изживеете ползотворно!

Вашият коментар