Лудо кубинско парти завладява ресторант „Атлас“

Събота вечер обещава да се превърне в незабравима за ценителите на горещите латино страсти под тепетата. Истинска фиеста с традиционна кубинска музика и танци ще връхлети гостите на ресторант „Атлас“ в центъра на Пловдив. Партито обещава да бъде наелектризиращо, защото домакините са се погрижили за купища изненади, акцент сред които е и специалното участие на група La Cubania.

Салса, бачата, регетон, румба и меренге са само някои от жанровете, които ще ни завладеят по време на лудата кубино-карибска фиеста, а пиршеството за сетивата ще бъде подхранено и от специалната анимация с участието на публиката и несекващите ритми, в които ще се включат DJ и самите артисти.

Разбира се, няма как едно парти да класно, ако гостите останат гладни, но това е пределно ясно на домакините от „Атлас“, които отлично знаят как да предложат истинко шоу.

Кувертът срещу символичните 29 лева на човек предлага истинска наслада, вклюваща Кубинска вечер плато с тапаси 500 гр. Пилешки шишчета със сусам 2 бр, бейби телешики кюфтенца с моцарела 3 бр., рулца от тиквички с мус от сирена и сушени домати 3 бр., брускета с прошуто, брускета със сьомга, брускета “Капрезе”, гризини, селекция от сирена и мезета.

Партньор на вечерта е HAVANA CLUB, което гарантира купища награди и много забавления.

И да, всички сме наясно, че купонът не е за изпускане, но не бива да забравяте, че Кубинското парти ще е само с резервации. Не се бавете, а звъннете на телефон 0882666555 и запазете своята маса.

Часовникът тиктака, ресторант „Атлас“ ви чака!

Вашият коментар