Наградиха победителите в конкурса „Пеперуден свят“

Наградите на победителите в конкурса „Пеперуден свят“, който е част от „Фестивала на пеперудите“ на Регионалния природонаучен музей в Пловдив, бяха връчени на кратка церемония във фоайето на музея. Конкурсът се проведе през месец септември, като всички участници представиха голямо разнообразие от пъстри рисунки, създадени с много фантазия и талант.

Директорът на музея Огнян Тодоров сподели, че определянето на победители е било много трудно, заради големия брой прекрасни рисунки.

Според регламента на конкурса допустимата възрастова група за участие бе от V до XII клас. Печеливши станаха творбите, събрали най-много харесвания на фейсбук страницата на музея. Своите награди победителите получиха от заместник-кмета по култура, археология и туризъм на община Пловдив Пламен Панов, който поздрави победителите и им пожела да продължават да творят с вдъхновение и грижа за природата.

Ето и имената на участниците, които днес бяха отличени с награди:

I място – Мария Хаджиева, II място – Александра Бачева, III място – Габриела Желязкова, Поощрителна награда – Мария Арабска, Специална награда от екипа на музея – Доротеа Раичкова

Учениците получиха предметни награди и диплом за участието си, а в края на церемонията си направиха обща снимка за спомен.

За автора

Вашият коментар