Вечери с пенливо пиво и много музика ни очакват на Plovdiv Beer Fest

Не можем да си представим нито лятото, нито есента в Пловдив без ледена бира и за това очакваме с нетърпение периода От 6 до 10 септември, когато пловдивчани и гости на града ще могат да посетят на ежегодния фестивал Plovdiv Beer Fest в подножието на Младежки хълм.

Организаторите традиционно дават начало на събитията в около деня на “Съединението” и празник на града, представяйки разнообразие от вкусове и стилове в пивоварството. Почитателите на пиво ще могат да опитат вкусове от различни държави, като Германия, Чехия, Испания, Индия и българско крафт производство в любимите си цвят и стил, комбинирани с най-вкусните мезета и ястия за тях, които идват на колела от цялата страна. Както обикновено, освен с кехлибарени питиета, програмата ще бъде изпълнена с много музика, дегустации, игри, демонстрации и базар.

Фестивалът е с “Вход свободен” и включва нова паркова зона в подножието на хълма. Музикалната програма ще започва още в следобедните часове с DJ support, а домакин на основната сцена на фестивала ще бъде Plovdiv Stage PArk – новото събитийно пространство в подножието на хълма. Ще се лее бира, а силните емоции ще бъдат гарантирани с трибют на Red Hot Chili Peppers, бандите SIXX, НеЩо ЦвЕтНо и с появата на група Skoda 105 el, чието излизане на сцената с нетърпение очакваме в последния ден на фестивала.

Пенливо да е на всички !


За автора

Вашият коментар