Великденски Базар “Капана“ се завръща

Организаторите на „Базар Капана“ обявиха, че Великденският базар ще се завърне през април с пълна сила

След изключително успешния Коледен Базар ‘‘Капана‘‘ 2022 сме щастливи да обявим, че ‘‘Базар Капана‘‘ се завръща през април по случай Цветница и Великденските празници.

Първото издание за 2023 година ще е Великденски Базар ‘‘Капана‘‘ от 7 до 17.04, а скоро ще узнаете и датите за дългоочаквания ‘‘Капана Фест‘‘ 2023.

Планирайте си дълга пролетна почивка, защото ще сме заедно цели 11 дни и отново ще се съберем в Пловдив, за да посрещнем празниците.
Ще има хубава музика на живо, много вкусна храна и напитки от нашата ‘‘Вкусна Спирка‘‘.

Осемметровата синя каравана ще е на ваше разположение и ще представи тематично стрийт фууд меню.

В неделя на 16.04 специално за най – малките посетители ще се появят великденският заек и неговите приятели. Ще имате възможност да се насладите на страхотни коктейли от бар ‘‘Капана‘‘, който ще е разположен точно до сцената.

Готови сме да изненадаме приятно вас и сетивата ви със селекция от био и натурални шоколад, кафе, хляб и печива, мед, тахани, люти сосове, гофрети, чай и натурални сокове.

Ще има и натурални лакомства и аксесоари за домашните любимци.

Ще представим над 80 български модерни занаятчии, автори на ръчно изработени изделия, модни и козметични марки, които ще ни поднесат с усмивка и лично отношение прекрасни продукти, в които са вложили много труд и любов.

Очаквайте нови предложения за вас в сферата на био и натурална козметика, лимитирани серии дрехи, бижута, аксесоари, детски и образователни книги, свещи, керамични съдове и още много уникални изделия, подбрани за вас.

Всичко това ще е поднесено подобаващо с музикална селекция от my-vinyl.com – магазин за грамофонни плочи.

За автора

Вашият коментар