„Великденски Базар ‘‘Капана“ се завръща

Една от емблемите на Пловдив през последните няколко години – Базар „Капана‘‘ се завръща през април по случай Великденските празници. От 21 до 25 април организаторите ни канят на Великденски Базар ‘‘Капана‘‘, който ще бъде повод за приятно прекарване, разходка, пазаруване и отдих с приятели и любими хора.

Над 80 български автори на ръчно изработени изделия, модни и козметични марки, както и производители на био и натурални храни и напитки отново ще ни изумят с въображението си и ще ни поднесат с усмивка и лично отношение прекрасните изделия, в които са вложили много труд и любов.

Ще се насладим на отбрани производители на мед, тахани, люти сосове, шоколад, чай и млечни продукти, както и на редица нови предложения в сферата на био и натурална козметика, българско производство дрехи, бижута, аксесоари, детски и образователни книги, ръчно изработени лампи, кожени изделия, свещи, керамични съдове и още много уникални идеи и изделия, специално подбрани за нас.

Следете страницата на събитието във фейсбук, където ще бъдат представени всички участници, които вече се подготвят за срещата си с вас. Организаторите гарантират, че се ще се погрижат за доброто ни настроение по време на празничните дни с много изненади, приятна музика, хапване, напитки, както и със специалните гости – великденският заек и неговите приятели.

Локацията е мостовото съоръжение над ул.Гладстон, пред централния вход на Пощата, гр. Пловдив.

Вашият коментар