Второ събитие на Start-up Academy в ПУ „Паисий Хилендарски“

Продължава поредицата от мероприятия в третия сезон на Start-up Academy: Устойчиво бизнес развитие в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Второто събитие от инициативата ще се проведе на 30 ноември от 13:30 ч. в 6-та аудитория на висшето училище, съобщиха оттам.

Лектор ще бъде Ангел Ранчински, собственик на Inclusive Club, който ще сподели своите знания и опит по темата: „Лично предприемачество – първа стъпка към професионалния успех“.

Ангел Ранчински е предприемач и собственик на два бизнес модела, които са иновативни за нашите географски ширини. Създател е на първата Академия по неформално лидерство в България и управляващ мениджър и съсобственик в първата професионална препоръчителска мрежа в страната, която функционира в сферата на недвижимите имоти. Магистър е по право от НБУ, докторант по лидерство и сертифициран в школата на Джон Максуел в бизнес моделите и неформалното лидерство. Има над пет години опит във финансовия сектор и е консултант по развитие на екипи и бизнес модели на свободен принцип.

Start-up Academy е платформа към Офиса за технологичен трансфер на ПУ „Паисий Хилендарски“, която цели да подпомага предприемачи при стартиране на техния бизнес проект. След успеха на „Най-добър старт-ъп проект на ПУ през 2022 и 2023 г., организаторите стартираха трето издание на конкурса, с което дават възможност на преподаватели, студенти и докторанти от университета да представят своята иновативна идея и да разработят старт-ъп проект, като по този начин да получат признание и да спечелят от своите разработки. Съорганизатори, заедно с Technology Transfer Office – TTO са: ПУ „Паисий Хилендарски“, Студентски съвет на висшето училище и Клуб на мениджъра. Планираните събития ще продължат до ноември 2024 г. Конкурсът се провежда под патронажа на ректора на ПУ „Паисий Хилендарски“ – проф. д-р Румен Младенов. Повече информация за форума можете да намерите на следния линк: https://startup.uni-plovdiv.bg/

За автора

Вашият коментар