Стажове за студенти към AIESEC
AIESEC е студентска организация, която съществува в над 110 страни по света, и всяка година хиляди млади хора заминават на професионални стажове с международната глобална програма за обмен на професионални кадри. Стажовете, които предлага AIESEC, целят да усъвършенстват вашите лични и професионални умения, като приложите академичните си знания на практика в бизнес-структури или фирмени звена в чужбина, както и работа в неправителствени организации и институции.

Имате възможност да посетите мечтана дестинация, да се срещнете с други култури, обичаи и традиции, да се докоснете до екзотичното и непознатото, да предизвикате себе си в една нова среда! Освен това, ще усетите духа на AIESEC-общността в избраната от вас държава – хората, които ще са до вас и ще ви помагат по време на настаняването, престоя и опознаването на местната култура и обичаи. Ще намерите много нови приятели, и ще се завърнете заредени с много положителна енергия!


Съществуват 4 вида стажове, които AIESEC Пловдив предлага:

– технически – образователен – икономически – социален

Условието да заминете на стаж е да сте студент или завършил, но до 30-годишна възраст,
и да владеете английски език на добро или много добро ниво. В AIESEC – системата целогодишно се предлагат свободни позиции за стажове, в момента също тече кампания по набиране на стажанти по зимни бизнес проекти в чуждестранни компании по целия свят!   За повече информация относно налични стажове и кандидатстване, посетете  www.plovdiv.aiesec.bg

mediacafe.bg

 

За автора