Добрата новина: „Аварийно Спасяване Пловдив“ с престижна награда

В сградата на МВР бяха връчени отличията на победителите от конкурса „Доброволец на 2021“. По традиция церемонията се проведе съвместно с ГД Пожарна безопасност и защита на населението , които наградиха призьорите в конкурса „Пожарникар на годината“.

Доброволно Формирование „Аварийно Спасяване Пловдив“ получи първа награда в категорията „Формирование на годината“ за 2021 година.

Победителите получиха специални награди от партньорите на Национална Асоциация на Доброволците в Република България – НАДРБ, Булстрад Живот/Bulstrad Life, Петрол АД, Бултекс 99 ЕООД и Vivacom.

На церемонията присъстваха министърът на вътрешните работи г-н Бойко Рашков, Директорът на ГД ПБЗН гл.комисар Николай Николов и много други официални гости.

Екипът на „Аварийно Спасяване Пловдив“ благодари за отличието и гласуваното доверие, като обещава да продължи да полага усилия в реализирането на всички инициативи за 2022 година, сред които са:

Проектът „Ще спасиш ли утре“, финансиран от TELUS International Bulgaria;

Офроуд линейка за тежки терени;

Обучения на ученици в училищата;

Подпомагане на координационния щаб във връзка с бежанската криза в Украйна.

Инициативи с Ангели за България/Angels for Bulgaria, Капачки за Бъдеще, Фондация #ЗаДоброто, Гората.бг – група , Български планинарски съюз, Български дарителски форум, MediaCafe.BG и много други добри хора!

Вашият коментар