Феновете на „Ботев“ подариха гора на Пловдив (СНИМКИ)

Ура! Засадиха дръвчетата на моята полянка! Това направи денят ми весел и оптимистичен! Живи и здрави бъдете,момчета и момичета!“, сподели веднага след събитието г-жа Бонка Рачева, живееща в района.

Привържениците на футболен клуб „Ботев“ стартираха успешно новата си инициатива „Да засадим дърво, да пием „Колежанско“, имаща за цел озеленяването на градската среда с грижа за Пловдив.

Тази сутрин в пловдивския квартал „Тракия“ ботевистите засадиха множество чинари. Кампанията започна с добро настроение и смях, съпроводени с наздравици с любимата на феновете бира „Колежанско“, а хората от квартала, които не знаеха за благородното дело, останаха много изненадани от жълто-черния ентусиазъм.

Част от тях споделиха преживяването и също се включиха в засаждането на дърветата.

Инициативата бе наблюдавана от ландшафтен архитект от район „Тракия“, който оказваше съдействие със съвети за правилното засаждане на чинарите.

С проведената кампания бултрасите доказаха, че мислят за бъдещето на града си, а случилото се е само началото на редица от инициативи, с които жълто-черните фенове ще продължат да се грижат за красивия облик на Пловдив.

Вашият коментар