Пожарникари направиха дарение на деца в неравностойно положение

За страхотен жест към децата в неравностойно положение съобщи Красен Властанов – председател на СД 205 СФС МВР. В навечерието на един от най-светлите християнски празници Гергьовден и Деня на храбростта пловдивските пожарникари зарадваха децата в неравностойно положение от Комплекса за социални услуги  „Св. св. Константин и Елена“ в Пловдив, дарявайки им 43-инчов смарт телевизор „Филипс“.

Служителите на пожарната в Пловдив винаги намират сили и възможности за подкрепа на деца и възрастни в нужда както в професионален план, така и в личния живот.

Дарителите се надяват, че с този малък жест ще разнообразят и без това нелеките им дни, като им вдъхнат светлина и смелост да вървят напред, и да устояват в битката с ежедневните проблеми. 

На събитието присъстваха председателят на СД 205 – Красен Властанов, зам. председателят Христо Шенчев и екип от 3 РС ПБЗН Пловдив.

Благодарности за помощта и загрижеността към младежите в неравностойно здравословно състояние изказа директорът Марина Ватева. На събитието бяха и  представители на ръководството  на комплекса, а също  децата, които ще се радват на новата придобивка. 

Вашият коментар