17-то издание на Сцената възкръсва от пепелта

Тази вечер от 19 часа ще бъде даден стартът на седемнайсетото издание на ежегодния театрален фестивал „Сцена на кръстопът“, което по думите на Стефан Данаилов, е белязано от пожара в голямата зала на Драматичен театър.

Това обаче не попречи на организаторите да направят всичко възможно фестивалът да се състои, а той до момента се радва на изключителен интерес от зрителите, още преди своето започване. Вече 5 представления са напълно продадени, съобщиха от театъра, а пред касите не спират да се редят хора, желаещи да посетят някоя от предвидените постановки. А те са 25 заслужаващи внимание представления, на наши и чужди театри, които ще се играят съответно в Дом на културата „Борис Христов“ и Камерна зала на Драматичен театър Пловдив.

Специален интерес представлява и съпътстващата програма на фестивала, която предлага интересни прояви на откритата сцена пред театъра.

Vyzvishenie

Тази вечер от 19 часа в дома на културата „Борис Христов“ ще се открие тазгодишното издание на „Сцена на кръстопът“ с премиерата на „Възвишение“, по едноименния роман на Милен Русков и режисьор Иван Добчев.

За автора

Вашият коментар