Арт клуб „Hand“ открива Галерията днес


Мениджърът и директорът на Театър “Hand” Мариана Ангелова сподели за mediacafe.bg, че АРТ КЛУБ – HAND е основен организатор на OPEN партито в мол „Галерия“, който отваря врати днес. ВИП представянето  е дирижирано от Иво Игнатов – Кени, който след  хитовото откриване на новия театър до моста на „Герджика“ отваря и уникален за България АРТ КЛУБ. Кени явно не се спира да твори и е супер амбициран да създаде и оформи новото лице на групата си по съвсем различен начин. Новият клуб ще разполага с 200 седящи места и ще представя всяка вечер по един различен модел от култура на българската сцена.

АРТ КЛУБ – HAND ще радва и забавлява всеки, на възраст от 1 до 101 години, в часовете от 10.00 сутринта до малките часове на нощта. Различното от другите клубове ще е, че ще има две самостоятелни сцени. Малката сцена ще се ползва предимно за представления, насочени към детската аудитория. Голямата сцена ще бъде с размери 7,70м на 6,70м чисто пространство и над 150 зрителски места, разположени амфитеатрално, с професионална осветителна и озвучителна  техника.

В късните следобедни часове там ще се провеждат театрални, концертни и танцови спектакли, а след 21 часа зрителската аудитория ще се забавлява с разнообразна клубна програма. Кени и Арт клуба ще подадат ръка на творци и изпълнители от всички жанрове и категории на изкуствот, а хитовото е караоке, което Пловдив така и чака с нетърпение. Любителите от всякакви възрасти, ще имат своята възможност да се изявяват на истинска сцена пред публика. Детския център ще предлага, както просторна зала за оригинални и неповторими игри, така и пространство за партита.

Родителите спокойно ще могат да оставят децата си  в ръцете на професионални педагози и аниматори. Малка танцова зала с огледала и станки в АРТ КЛУБ HAND ще предоставя на малките любители на модерните танци място за репетиции. И желаещите да учат актьорско майсторство няма да бъдат пренебрегнати. Чрез забавни игри и практически задачи, те ще  бъдат обучавани в следните направления: комедия, драма, куклен театър, правоговор, умения за импровизация и комбинативно мислене.

Целта на школите ще бъде както да създаде самочувствие в поведението на сцената и в живота, така и да приобщи още повече хора към магията наречено Изкуство.  „Ще подарим на хората възможно най-много положителни емоции и усмивки”, твърдят създателите на това уникално за Пловдив място Мариана Ангелова и Ивомир Игнатов.

Арт клуб Hand – микс от незабравими изживявания

mediacafe.bg

За автора