Днес е концертът на Дева Премал и Митен в Пловдив

deva2
Легендарните за йога-обществото музиканти Дева Премал и Митен ще изнесат концерт в Пловдив днес (22.05). Това ще бъде тяхната първа сценична изява у нас. Концертът е на 22 май от 19:30 часа в палата Номер 2 на Панаира. Първоначално събитието трябваше да е на романтичната сцена на Античния театър, както са поискали музикантите, но заради лошото време то беше изместено миналата седмица. Организаторите споделиха за mediacafe.bg, че до вчера (21.05) са били продадени над 1300 билета, което е 70 % от капацитета на залата. 

Музикантите досега не са идвали за концерт на Балканите, съобщи Станислав Сираков от организаторите Лайънс клуб. Тъй като са изключително известни в средите на практикуващите йога, Дева Премал и Митен са настоявали първият им концерт да бъде в столицата, но античната история и духът на Пловдив са причините да променят мнението си.
На сцената до музикантите ще се появи и флейтистът Манос. Всички песни ще бъдат изпълнени, докато те са седнали на земята в кръг. Публиката също ще може да участва в пеенето на различните мантри, разказаха от Лайънс клуб за mediacafe.bg

От 20 до 80 лева са билетите, които могат да се закупят от касата пред Oбщината. В интернет, в мрежата на Ticketpro, билети спират да се продават една седмица преди събитието, затова ако все още не сте си взели пропус не опитвайте от там, а идете до някоя от касите.
За повече информация вижте тук!

mediacafe.bg
– Димо Димчев

За автора