Ерол, Кольо Гилъна и Светльо Витков щурмуват Летния театър в Пловдив

Култовата и ЕКС-клузивна група ЕКС ще зарадва пловдивските си фенове с първи концерт за годината, който ще се състои на 10 септември от 20.00 часа на Летен театър “Бунарджика”.

Тримата фронтмени на българската пънк и рок сцена – Ерол Ибрахимов (Уикеда), Кольо Гилъна (екс фронтмен на Контрол) и Светльо Витков (екс фронтмен на Хиподил и понастоящем на Светльо & The Legends) ще предложат 100% веселба и страхотно настроение за феновете.

Тримата оригинални вокалисти обещават на всички пред сцената да си изкарат ЕКС-тра и няма как да е различно, защото се очаква те да изпълнят на живо само най-големите хитове (на ЕКС) бандите си, сред които: “Обичам”, “Бий хлапето”, “Let me да те лов ю”, “Боби”, “Леле Како”, “Скакауец”, “Най-щастливият ден”, “Бате Гойко”, “Мариана” и още. В Пловдив преди ЕКС публиката ще подгреят младежите от Plastic Bo.

Събитието ще премине при спазване на всички предписания и мерки срещу COVID-19. При влизане на публиката, на феновете ще им бъде измервана температурата. Също така билетите, които са пуснати в продажба, са под 50% от капацитета на Летния театър. Това се прави с цел да се осигури възможната дистанция и комфорт на феновете.

Билети за концерта на група ЕКС на 10 септември се продават с пълна сила в мрежата на Eventim.bg, билетните каси в Пловдив и в бензиностанции OMV. Първите 100 билета са с промоционална цена 15 лв., като тази бройка билети е на привършване! След изчерпването им цената за билет ще бъде 20 лв. на предварителна продажба и 30 лв. в деня на концерта и на вход.

Вашият коментар