Ерол, Кольо Гилъна и Светльо Витков забиват на Летния театър

Култовата и ЕКС-клузивна група ЕКС ще забие с концерт тази вечер от 20.00 часа на Летен театър “Бунарджика”.

Тримата фронтмени на българската пънк и рок сцена – Ерол Ибрахимов (Уикеда), Кольо Гилъна (екс фронтмен на Контрол) и Светльо Витков (екс фронтмен на Хиподил и понастоящем на Светльо & The Legends) ще предложат 100% веселба и страхотно настроение за феновете.

Вокалистите обещават на всички пред сцената да си изкарат ЕКС-тра и няма как да е различно, защото се очаква те да изпълнят на живо само най-големите хитове (на ЕКС) бандите си, сред които: “Обичам”, “Бий хлапето”, “Let me да те лов ю”, “Боби”, “Леле Како”, “Скакауец”, “Най-щастливият ден”, “Бате Гойко”, “Мариана” и още. В Пловдив преди ЕКС публиката ще подгреят младежите от Plastic Bo.

Събитието ще премине при спазване на всички предписания и мерки срещу COVID-19. При влизане на публиката, на феновете ще им бъде измервана температурата. Пуснатите в продажба билети са под 50% от капацитета на Летния театър. Това се прави с цел да се осигури възможната дистанция и комфорт на феновете.

Билети за концерта се продават в мрежата на Eventim.bg, билетните каси в Пловдив и в бензиностанции OMV. Цената на ценните хартийки в днешния ден е 30 лева. 

Интервю с бившия вокал на "Хиподил" можете да прочетете тук

Вашият коментар