Група Free Style представи дебютен албум и клип (видео)

Пловдивската група Free Style представи днес (22.02) дебютния си албум озаглавен „No time to play“ на специална пресконференция на сцената на Петното на Роршах. Музикантите, които са на подиума вече 12 години най-после облякоха своя продукт в красива обложка, и както се изразиха представиха пред света своя артистичен подход „Няма време за игри“, трябва да се действа.
„Определено има време за игри само между откровения хип-хоп и стилния соул“, каза един от лидерите на бандата Иван Неделев, който разказа и за дългия път през, който са преминали, за да дойде днешният ден. Той благодари за помощта на Михаил Бураджиев, както и на участието на Веделина Мирчева, която е бивш вокал на групата, за ремикса на една от песните на Младен Димитров – mr. Moon, на Минков Минев и Васил Неделчев за записа на клипа към песента No Time to play, който е заснет на сцената на Петното. Дизайн на стилната обложка е Николай Бураджиев. Продуктът е изцяло продуциран от самата група и ще се разпространява само на участия и в малкото останали магазини за музика.
Китаристът на бандата Ангел Дюлгеров изрази оптимистичната позиция за музикалния живот в Пловдив, че с идването на новия кмет инж. Иван Тотев ситуацията града драстично ще се промени и вече няма да ставаме свидетели на „безразборни“ чалгарски концерти по центъра, след които остават купини боклуци. „Всяка година ставаме свидетели на нови албуми на плводивски банди, даже мога да кажа, че Пловдив е преди София в това отношение“, изрази се след него другият китарист в групата Иван Неделев.
Момчетата вече мисли за следващия си албум, който няма да излезе след 10 години, а след около 10 месеца.
В петък е представянето на пловдивска земя в клуб Петното, където всеки фен заедно с билета ще получи и новия диск на Free Style.
Видеото към песента No time to play вижте тук:
{youtube}EfFWqGA024U{/youtube}

mediacafe.bg

За автора