Премиерa на моноспектакъла „Секс без захар“ на 22 и 27 февруари

Драматичен театър Пловдив представя „СЕКС БЕЗ ЗАХАР”, комедия по Франка Раме и Дарио Фо. Премиерата е днес на 22 февруари 2012. Постановката е на Петранов & Флеминг, а сценографията на Петър Митев. МОноспектакълът е с главно действащо лице актрисата Елена Атанасова.
В този спектакъл става дума за двете най-важни теми на нашето време: сексът и тлъстините. Цели вестникарски империи са изградени върху тях, обградени сме от сексуални съвети и предложения за диети. Но казват ли ни те истината? Не! В тази искряща комедия по Франка Раме и Дарио Фо ще научите най-накрая абсолютната истина за това и може би след представлението ще напуснете театъра променени.

В спектакъла са използвани песни на бразилската певица Marisa Monte, израелския певец Mike Brant, американската певица Eartha Kitt както и на френския певец Gerard Lenorman.


ЕЛЕНА АТАНАСОВА е родена на 04.09.1977г. в София. Завършва НАТФИЗ „Кр. Сарафов”, специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър” през 2000 г. От 2011 година е щатна актриса в Драматичен театър-Пловдив, където участва в спектаклите „Оркестър без име”, „Площад „Синева”, „Тишина, моля!” и „Когато гръм удари”. Актрисата играе и в Народен театър „Иван Вазов”, а през последните 12 години е участвала в представления на „Младежки театър”, НДТ „Сълза и смях”, Сатиричен театър, РДТ „Н. Хайтов”, Варненската опера, Драматичен театър „Рачо Стоянов” – Габрово. През 2003
Елена Атанасова е отличена с награда “Аскеер” за изгряваща звезда  за ролята на Бриджет Джоунс в мултимедийния моноспектакъл „Дневникът на Бриджет Джоунс“ с реж. Гергана Димитрова. Многобройните й участия в български и чужди кино и телевизионни продукции започват, когато актрисата е едва седемгодишна.

 

mediacafe.bg

За автора