Intelligent Music Project се завръща с Ronnie Romero на Античния

Пловдив тръпне в очакване за голямото завръщане на Intelligent Music Project, което ще се състои тази вечер от 21.00 часа  с Ronnie Romero на Античния театър.

Чилийският рок музикант ще изпълни хитовете на Intelligent Music Project, на които автор и продуцент е д-р Милен Врабевски. 

Към чудовищния глас на Rainbow ще се включат едни от наи-добрите български музиканти: Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

Един добър проект може да се разгърне, но повечето рядко надскачат потенциала си. Тъкмо това надскачане маркира пътя на Intelligent Music от благороден опит за популяризиране на българската музика в преливане на концепцията към един мащабен международен проект, изпълнен с важни послания. 

В днешно време рядко може да се каже че текстовете в една колекция от албуми са на нивото на музиката в тях, но в случая това е точно така. Хармонията, любовта и себепознанието са основни теми на Intelligent Music Project, а всеки един от тези материали проследява по своеобразен начин търсенията на Човека от 21 век. Така, на практика всеки от албумите на проекта може да бъде разглеждан като щрих от духа на своята епоха. Нещо повече, посланията на Intelligent Music Project се достатъчно силни, че във времето да привличат все повече и повече музиканти от различни точки на планетата. Още по-добро е, че градивното развитие на проекта има притегателна сила, дори за редица личности със сериозен принос към музиката като цяло. 

„Бих искал децата ми да растат с идеите, които споделям в албумите си, и вместо да ги преподавам в лекции за тези идеи, използвам езика на музиката, който е много универсален и лесен за разбиране", разказва д-р Милен Врабевски.

Вашият коментар