Иван Лечев, Цветан Недялков и Веселин Койчев с участие в Петното днес

Aкустично трио 3000 – Иван Лечев, Цветан Недялков и Веселин Койчев ще се развихрят в клуб Петното днес (2.11.2011) научи mediacafe.bg. Формулата на успеха с три акустични китари отдавна е изпитана на световния музикален пазар в различни варианти, най-популярния от които е Ал Ди Меола, Джон Маклафлин и Пако де Лусия. У нас тя се изпълва с музикално съдържание от трите китарни остриета на едни от най-успелите български групи.

Иван Лечев е от ФСБ – единствената наша група, която печели Грами (през 1990 г. за аранжимет на албума на Хосе Фелисиано).


Цветан Недялков е от най-успешната и популярна българска група в последните години – „Ку-ку бенд”. Той е един от хората, които дават облика на формацията и правят разпознаваем звуа й.


Веселин Койчев е ръководител на легендарната джаз формация „Бели, зелени и червени“ и преподавател по китара в ПУ „Паисий Хилендарски”. Общата страст към китарата и щастливи съвпадения събират тези големи български музиканти, за да създадат една много специална ударна китарна формация. Едва ли можем да намерим други китаристи у нас, които да съчетават рок, джаз, етно и еуфория с такава лекота и които да владеят китарата с такава харизма като ударната китарна формация Иван Лечев, Цветан Недялков и Веселин Койчев.

 

Начало 21:00 часа

Клуб Петното на Роршах

Дата: 2.11.2011 година

 

mediacafe.bg

За автора