Капана фест по-очакван от всякога

След няколко месеца карантина лятото се отрази доста ободряващо на всички.

А какво по-лятно от ежегодния Капана фест?!

Да, тази година провали или промени много събития, но пловдивчани на пук на всичко спазиха своите традиции.

Ако едно събитие се провежда всяка година, че дори всеки сезон, няма ли да се изтърка? Няма ли да доскучее? Каква е тайната съставка на Капана фест, толкова време да привлича стотици из малките улички на квартала?

 Хората, разбира се!

Без тях всеки град, всяко място, всяко събитие биха били сиви! А нашите хора бяха зажаднели за приключения. Да седнат на някое от многото барчета, под оранжевата шатра на Аперол или на ДжинПойн, може да пробват и бира Бохем, а ако си любител на Татра, то коктейлите тази вечер са от тях.

Да послушат хубава музика за всеки вкус от експериментален джаз, през класически рок, та до електронни заигравки! 

Капана фест е магичен! 

Всяка уличка се превръща в отделно измерение! Преминавайки от една пресечка в друга, човек се пренася буквално на различно място. Атмосферата се сменя, гледката също, дори въдухът е друг, напоен с друга енергия…и аромат на вкуснотийки. 

Даа, за изтънчения вкус на любителите кулинари също бе помислено. “Сергийки с глезотийки”, така да ги наречем, наслада за всяко небце. 

А ако търсиш грамофонна плоча, артистична картина на дърво, дизайнерска тениска, декоративен мъх, ръчноизработени бижута и и … ами, каквото още умът ти може да побере, то имаше шатра за теб!

Местните любимци от списаниe “Нула 32” също представиха своите артикули – тениски, постери и пр. А който искаше култура, можеше да се зачете в някой от броевете, които момчетата предоставиха. 

Цвят!

Това е Капана фест! И не само флагчетата, не са и шатрите, нито сцените! Хората! Те направиха и през сивата 2020 поредното издание на фестивала шарено и великолепно!

Вашият коментар