Кени с представление на центъра тази вечер от 19:30 часа

keni_kloun

 

Най-коментираната личност от два дни насам, клоунът Иво Игнатов – Кени ще има специална актьорска вечер (12.07) на центъра на Пловдив (пред клюкарските кафета) от 19:30 часа. Това заяви самият той преди минути в специаланата си страница във FB.

 

Кени бе „нападнат“ от недоброжелатели и такива, които не харесват актьорските му скечове във вторник (10.07) Те поискаха да му бъдат отнети правата и повече да не извършва дейността си на „пъпа“ на Пловдив, като изпратиха лични писма до кмета на Пловдив Иван Тотев.

 

Сагата обаче не спря до тук. Кени реагира бързо – приятели, фенове и подръжници на актьора изпратиха близо 70 писма до градоначалника, за да не се спира правото на клоуна да забавлява с различния си подход всички минувачи.

 

Не бяха и малко, тези които се опълчиха на защитниците и оплюха Иво Игнатов за „жестоките“ му скечове в социалната мрежа. Ето какво им отговори самият той:

 

keniklounplovdiv

„Най-учтиво моля тези, които не харесват това което правя, да бъдат толерантни т.е. да ми сигнализират по някакъв възпитан начин, че не желаят да участват в представлението ( с намигане, с двете очи,  едновременно, че е по лесно, мрачна физиономия, свъсени вежди или размахвайки среден пръст).

 

Ако това им е трудно – могат да заобиколят (това удължава пътя им с 17,5 метра) покрай т.нар „Виенска сладкарница“. За тези, за които заобикалянето е обидно и унизително има още една възможност – не идвайте между 19.30 и 20.30 часа.


Предварително Ви благодаря за това улеснение.

 

Обещавам да се съобразя с настроението Ви! Приятно гледане!

 

Иво Игнатов – Кени


Снимки на част от представленията на Кени може да видите тук, а повече за случая „Аз мразя…“ вижте тук!

 

mediacafe.bg

За автора