Куп звезди пеят благотворително за пострадалите от наводненията


Известни изпълнители като Миро, Криско, Поли Генова, Тодор Гаджалов, Ангел и Моисей, Играта, Иги и Central Side ще се качат на сцената на диско бар Хистерия, тази седмица (24.03) алармира сайтът на пловдивските клубове и нощен живот – PlovdivCLUBS.com. Партито стартира в 19:00 часа, защото е организирано от учениците от PTPI, които за пореден път се постараха наистина в една благотворителна кауза.


Събитието е под наслов „Да помогнем на пострадалите от наводненията“  и ще продължи цели 3 часа.

 

„Без съмнение музикантите ще се погрижат шоуто ще бъде изключително и да направят концерта едно незабравимо изживяване за всички присъстващи.“ каза за plovdivclubs.com Катрин Татарова една от основните организаторики на събитието. Организаторите благодарят за подкрепата и за съдействието на БМЧК, както и на партньорите – клуб „Histeria“, както и на дългосрочните ни, лоялни партньори – бар „Мохито“, които застанаха зад нас и този път, каза още гимназистката Катрин.

За да не става натрупване пред касите в същата вечер билети за концерта може да се закупят от организаторите, както и бар „Мохито“ на цена от 7 лв.  всеки ден до събота. Пропуски ще се продават и на място на цена 8лв.

На 3-ти февруари Интеракт и PTPI събраха над 1500 ученици и почти 10 000 лева в друга своя благотворителна кауза.

Снимки и видео от последното благотоворитлено парти в Занзибар вижте в секцията СНИМКИ в сайта Plovdiv CLUBS.
{youtube}1bogx2466_Q{/youtube}

mediacafe.bg

За автора