Младежки фестивал на изкуствата „Различният поглед“

Шестият ежегоден младежки фестивал на изкуствата „Различният поглед“ ще събере разностранни артисти от 20 до 22 септември 2013 г., в парк Аязмо и Летен театър, Стара Загора.

Фестивалът с мото: „RE@кТИвно зелено“ призовава към редукция на консумацията, творчество чрез рециклиране и „ре-активно“ арт-отношение на младите към заобикалящата ни среда. Темата на фестивала се реализира в синхрон с текущия проект на Сдружението „Рециклираща Арт Творилница“,  реализиран благодарение на Загорка зелен фонд 2013, както и благодарение на инициативата „Младежка Арт Зона“ по програма „Младежта в действие“.

Програмата предвижда грандиозен огнен спектакъл на Мим-формация „`Жар театър“, София, които ще покажат 20 огнени артисти на сцената на летния театър на самото откриване.

На 21.09 от 10:30 ч.,  фестивалната зона започва от фонтан „Жабките“ нагоре към Летен театър, с еко-арт инсталации и интерактивни ателиета на артисти от цяла България.

Предвидени са още, за всички фестивални дни, различни забавления с хек, спортна стрелба, различни уъркшопи, джаз-ателие, атр изложения, изложби, дефилета, концерти и много хубави емоции.

 

За автора

Вашият коментар