Моника Белучи и Робърт де Ниро на Филмовите нощи днес

„Миграцията на паламуда” и Моника Белучи и Робърт де Ниро в „Учебник по любов” на лятното кино

at that bnik in love small

Днес от 21:15 часа отново имате шанса да гледате Велко Кънев в последната му роля в „Миграцията на паламуда”. Един филм за човешката надежда, колкото и нелепа да изглежда тя понякога. Съвременната комедия разказва за двама бащи и техните двама сина, които се борят с живота „като прасета с тикви”.

Начините, по които оцеляват двете двойки, са рядко срещани и много комични. Когато в края на филма те стигат точно там, откъдето са тръгнали, разбирай – до никъде, вместо с униние, те се изпълват с упование и сила, защото са заедно, защото се подкрепят и обичат, а миграцията на паламуда от Черно море в река Янтра е факт, и догодина в реката „ще бъка от паламуд”.

В 23:30 часа започва урокът по любов, който ще ви изнесат Моника Белучи, Робърт де Ниро и Микеле Плачидо. Режисьорът на „Учебник по любов” създава три истории, за да илюстрира трите възрасти на мъжа. Роберто е амбициозен млад адвокат, който е сгоден и следва перфектно планирания си живот, докато не среща божествената Микол. Фабио e бил идеалният съпруг през последните 20 години, но сега е съблазнен от фаталната Елиана. Последният докоснат от Купидон е Адриан (Де Ниро, говорещ на италиански), който преживява развода си и преместването си в Рим, благодарение на пламенната дъщеря на портиера, Виола.

Промяна в програмата на Филмови Нощи във Филипополис се налага поради отлагането на прожекциите на филма” Риболов в пустинята”, наложена от разпространителите му в България. Той ще бъде пoказан в лятно кино „Орфей” след 23ти юли, а на негово място в рамките на кинопанорамата

Зрителите ще могат да видят:

14.07 от 23.30 часа – Чужденецът
17.07 от 21.15 часа – Чужденецът
19.07 от 23.30 часа – Недосегаемите

mediacafe.bg

За автора