Насекомикс свирят в Сохо на 22-ри май
Медиякафе информира за промяна в мястото на концерта на супер хитовата банда „Насекомикс“ в Пловдив. Той ще се състои в клуб „Soho“ на 22-ри май от 20:00 часа, а не в Драматичния театър, както беше по първоначална програма. Промяната се налага по независещи от групата причини.

Театралното турне на Насекомикс започна на 9-ти май с концерт във Варна, като досега групата имаше изяви във Велико Търново, Бургас и Русе.

Рони, Мишо, Жоро и Санди свирят песните от нашумелия албум „Adam’s Bushes Eva’s Deep” както и нови, все още неиздадени парчета. Групата смело смесва стилове и зарежда публиката с нови усещания. Всеки концерт на Насекомикс се превръща в различен, задушевен спектакъл.
Ключов момент в турнето са песните, които музикантите посвещават на всеки град, в който свирят. Парчето „Шест и половина сутринта” беше подаръкът за варненци, а феновете във Велико Търново чуха специално изпълнение на „Панелна песен”.
Песента, която вдигна на крака зрителите в Бургас, беше „Тину-нину Пипе”. На публиката в Русе бе посветена магичната „Comfort me.

Сцената на Модерен театър, София, е последната, която ще приюти Насекомикс в рамките на пролетното им турне. Заключителният концерт е на 25-ти май, вторник.

Повече  за Насекомикс: http://myspace.com/nasekomix

mediacafe.bg

За автора