Остават няколко дни до WakeЪп! „Празник на слънцето“

Тазгодишното издание на фестивала за алтернативен начин на живот – WakeЪп! „Празник на слънцето“ ще се състои на 20-21-22 юни. Мястото е добре познато – местността „Чеирите“ в близост до град Куклен и манастира „Св.св. Козма и Дамян“.

И тази година приказният фест ще се състои през най-дългите дни на годината, а това е шестият фестивал в четири годишната ни история WakeЪп! България.  Приказната обстановка в боровата гора ще се допълва от десетки работилници, традиционни занаяти, арт ателиета, детска градина, горски цирк, семинари, конна езда, кино, театър, екстремни спортове и много други, които допълват пъзела от емоции и приключения за гостите на фестивала.

Две ще са вечерните сцени, които ще ни въвлекат в шест абсолютно различни партита оцветени в шарени декори и осветление. Специален пулт, високо между боровете ще бъде мястото, от което през деня диджеите ще пускат музика.

Въпреки разнообразната музикална програма вниманието на събитието е насочено главно към българските традиции в бита и културата. Ще има лекции, чиято основна идея ще е запознаването ни с иновативни гледни точки за алтернативния и целесъобразен начин на живот, представени от хора, споделящи личния си опит в множество сфери.

Повече информация вижте ТУК.

За автора

Вашият коментар