Отложиха днешната постановка „Сега или никога“ от сцената на „Орфей“


Поради прогнозите за дъжд днес (31.05), спектакълът „Сега или никога“ в лятно кино „Орфей“ се отлага за 25 юни, обявиха организаторите за mediacafe.bg. Закупените билети важат без заверка за новата дата. През целия месец юни ще може да се радвате на пре-пълна и пре-интересна програма в лятно кино „Орфей“.

segailinikoga-plakat


За постановката:

Ставреви от „Стъклен дом” се развеждат за втори път в Пловдив на лятна сцена „Орфей”. Kомедията на режисьорския и братски тандем Краси Ранков и Веселин Ранков по текст на един от най-забавните, но и до болка откровени руски автори – Валентин Красногоров, идва за второ лято под тепатата по желание на зрителите, които не успяха да се сдобият с билет за най-хитовата комедия за сезон 2011.
Колоритното семейство Ставреви – Краси Ранков и Стефка Янорова, са подкрепени от още един чудесен тандем – актьорът с над 60 роли в театъра, киното и телевизията, гласът от незабравимия сериал „Ало, Ало”, режисьорът, преподавателят по актьорско майсторство и не на последно място БРАТЪТ – Веселин Ранков и младата, красива и много талантлива- актрисата, позната ни от телевизионното шоу „Аламинут” – Ярослава Павлова.
Остроумният разказ за две семейства забъркани в рискован любовен четириъгълник правят комедията привлекателна и за актьорите, и за зрителите, които със сигурност ще разпознаят нещичко от себе си в нея, защото „и да си женен и да не си женен, след 10 години ще съжаляваш”, както ни напомня Красимир Ранков. Спектакълът се играе на открито на лятна сцена „Орфей” на 31 май от 21 часа. Билети предварително се продават всеки ден на касата на киното.

mediacafe.bg

За автора