Фестивалът „Черната кутия“ стартира пред пълен театър

blackbox
Международният фестивал „Черната кутия“ отвори врати за Пловдивска публика, а откриването започна с „Дилема” – соло на Олга Костерина. За шести пореден път Драматичен театър Пловдив приветстват международния фестивал Черната Кутия. Организаторите Слава Младенова и Недялко Славов са подготвили за публиката девет дни изпълнени с танци, музика и театри.

Те ще бъдат проведени на различни локации в Пловдив, а билети може да си закупите на касите на: TicketStream и Галерия Тракарт. Откриването даде Олга Костерина, която изпълни своя танцов спектакъл „Дилема”. Редуващи се бързи и бавни ритми, агресивна и релаксираща музика, съпровождани от изтънчени и премерени движения, караха публиката да тъне в мисъл и да търси своята дилема.
Техника на танца и отлични умения разливаха черен и бял цвят в Камерна зала на Драматичен театър, до момента, в който се преплетоха и съчетаха в едно цяло. Но дилемата не свърши с основни цветове, тя се прехвърли и на публиката, която със сигурност се замисли за решенията си, които всеки човек, взема – премерени или прибързани, бели или черни, спонтанни и обмислени. А ако все още не сте си закупили билет заповядайте на касите на Артцентър Тракарт (археологически подлез).
Заслужава си!
dilema_blackbox


mediacafe.bg

За автора