Певицата Светла Иванова представя своя книга в Петното

Литературен салон „SPIRT & SIRIT“ представя СВЕТЛА ИВАНОВА И ПЪРВИЯ БЪЛГАРСКИ DICKLIT „СВЕТЪТ В КРАКАТА И” . Събитието е с начален час – 19:00 часа, в Петното на Роршах – Пловдив и ще бъде открито от Любен Дилов, който ще има честта да ще представи Светла Иванова с нейния“ класически dicklit роман „Светът в краката й“ .

Дали е Светла или Вихра няма значение, защото ви предстои да се потопите в един вихър от светло отчаяние, ярост, страст, секс и алкохол. До границата на поносимостта. Същата граница, която ежеминутно някое българско момиче прекрачва, тласкано от отчаяние, или подмамено от фалшивата светлина на славата, парите и светския живот. Втората книга на Светла Иванова е неокончателна равносметка с героинята й от първата – Вихра. Преглед на спечеленото и отнетото, и – не на последно място – вдъхновено и горчиво прозрение, че в превод на български blow job  си е тежка работа, а – понякога – и кариера. Иначе щеше да се казва blow holiday…

Тази книга е всичко друго, но не и ваканция! А този път има още една изненада – сериозното развитие в неподражаемият стил на Светла Иванова –  лишен от претенции и маниерничене – потапящ ви в една история, такава, каквато бихте я чули в задимен бар от някой, комуто току-що се е случила.

Любен Дилов – син 

Светла Иванова ви провокира, смъква ви в мазето на обществото, срутва одъртели ценностни системи. Нейната героиня е до стъписване откровена. Ще потреперите, ще изпсувате. На героинята не й пука какво си мислите за нея. За нейната безцеремонна кариера-вагина. Младо поколение – присъда за фалша? Или нови ценности? Откровена плесница? Трябва да изтърпите провокативната й изповед. Сигурно е, че ще я запомните. Както се помни красиво събличане.

Ето как Александър Секулов коментира това събитие:
Това навярно се превежда като „пенис роман“ за една успешна кариера – вагина. Очакването е напрегнато.“

Повече информация в сайта на Петното на Роршах!

mediacafe.bg

За автора