Опознай света чрез стажантските програми на AIESEC Пловдив!

Стартира кампания за набиране на нови членове и стажанти на международната студентска организация AIESEC, локална секция Пловдив. Ако сте студент или магистър редовно или задочно обучение, можете и вие да станете част от нас! Така ще имате достъп до глобална обучителна среда и ще обогатите своята мрежа от контакти – AIESEC съществува в 1700 университета от над 110 страни по света.

Мотото на организацията на локално ниво в Пловдив е „Открий начина да промениш своя свят!”, тъй като нейната идея е да открива и развива лидерския потенциал на младите хора.

 

В AIESEC имате възможност да ръководите екип с определена цел – реализиране на проект, организиране на конференция; както и да развиете своите лични и професионални качества. Чрез провежданите обучения от наши представители и бизнес-партньори  на теми като: планиране, продажби, комуникация, работа в екип, разрешаване на бизнес-казуси и др. Ще получите ценни практически знания, които ще са ви необходими за вашата бъдеща реализация.

 

Можете също да се възползвате от международната ни програма за професионален  обмен, като кандидатствате за стаж чрез AIESEC Пловдив! Това означава да заминете на стаж по специалността си в някоя от 110-те AIESEC-страни, и да съчетаете полезното с приятното – да посетите мечтана дестинация, да се докоснете до нови култури, обичаи и традиции.

 

Целта на предлаганите стажове е да надградите получените знания и умения в университета, като ги приложите на практика в бизнес-структура или фирмено звено в чужбина, или пък да работите в различни социални  организации.  AIESEC Пловдив предлага следните видове стажове:

Технически

Образователен

Икономически

Социален стаж

 

Условието да заминете на стаж е да сте студент или завършил, но до 30-годишна възраст, и да владеете английски език на добро или много добро ниво. В AIESEC-системата целогодишно се предлагат свободни позиции за стажове, в момента също тече кампания по набиране на стажанти по бизнес проекти в чуждестранни компании.

 

Информационна кампания относно подбора на AIESEC-членове и стажанти ще се проведе от 24.02. до 20.03.11 пред Пловдивския Университет”Паисий Хилендарски”; филиала на ПУ в гр. Смолян; Техническия Университет Софиа – филиал Пловдив; Унивеситета по Хранителни Технологии; Европейския колеж и във ВСИ.

 

За допълнителна информация за организацията вижте сайта на AIESEC

За въпроси относно кандидатстване и налични стажове, пишете на адрес: aiesec_plovdiv@hotmail.com

Предизвикай себеси и направи първата крачка в професионалното си развитие с AIESEC Пловдив!

 

mediacafe.bg

За автора