Пловдивският бранд PHILLY с благотворителна кампания Together2020

Пловдивският бранд Philly създаде специални тениски PlovdivTogether2020, като цялата печалба от продажбата им ще отиде с благотворителна цел

Известната пловдивска марка PHILLY подема специална кампания, която да подпомогне, тези които имат нужда по време на пандемията. Средставата от продажбата ще бъдат предназначени за здравната ни система, споделят от обичания бранд.

Марката PHILLY, която се помещава в Капана от вече 4 години, облича с мърч лимитирани серии известни пловдивски имена като Liter Jack и Qvkata DLG, както и заведенията RockBar Dowload Plovdiv, Music bar No Sense Plovdiv, групата на Lokalka Plovdiv и много други.

Брандът споделя, че не знаят дали ще оцелеят икономически след карантината и очертаващата се икономическа рецесия, затова създадоват тениска PlovdivTogether2020, с което целят да акумулират градската енергия и да бъдат в помощ на обществото.

Ето и как се обръщат към всички пловдивчани:

„Не искаме да звучим драматично, но спрямо цялостната разрастваща се ситуация и неяснотата от продължителността на наложителните граждански и икономически ограничения, нашето бъдеще като малък независим бизнес е изключително сложно и неясно. Не искаме да звучим и отчаяно – тези, които ни познават добре, знаят, че сме достатъчно амбициозни, креативни и не на последно място – адаптивни, така че, винаги сме готови за новите предизвикателства в каквито и условия да се намираме.

През четирите години на PHILLY APPAREL градихме бранда с единствената идея да дадем на пловдивчани тяхна собствена марка, позитивни емоции и визия, която да ги “представя” където и да са в България или по света. PHILLY никога не е било градено с идеята да се превръща в “следващо Версаче” или поредната временна и излишно скъпа марка облекло. PHILLY е за хората. PHILLY е за хората, които го ценят такова, каквото е от първия си ден.

Няма да ви отегчаваме повече – преминаваме по същество.

Понеже много скоро може и да нямаме тази възможност, решихме да използваме момента и да помогнем с каквото можем СЕГА и ние. Представяме този извънреден модел тениска, от продажбите на която ще дарим 100% от печалбите за оборудване на пловдивски болнични заведения, предпазни и медицински материали, както и всичко необходимо на организациите, борещи се с овладяване и намаляване последиците по време НА и СЛЕД извънредната ситуация. Това е единственото, което можем да направим, за да дадем възможност на всеки, който иска да помогне, да го направи дори под карантина от “комфорта” на собствения си дом.

Нека тази тениска бъде символ на човешката любов, съпричастност, обединение и позитивизъм. Нека загърбим личностните си различия и направим кой каквото може, колкото и малко да е то. Ако PHILLY успее да допринесе за всичко това, то мисията му ще бъде повече от изпълнена и “утре” може да си тръгне с удовлетворението, че е помогнало на хората да израстнат личностно и приоритизират истински ценните неща в живота… 

PHILLY има нужда от вас за да помогнем ЗАЕДНО на съгражаните си и всичко, което предстои от тук занапред. Периодично ще публикуваме резултати и информация за събраните и дарени средства във Facebook и Instagram профилите ни. 

Информация за продукта:

  • 100% органичен памук (180гр/м2)
  • Червени дарителски етикети
  • Ситопечат

Kакто сами подразбирате в тази ситуация сроковете за производство са плаващи и е възможно да отнеме до 6-7 работни дни. Също така сме премахнали всички други наши продукти от онлайн магазина ни, защото, ако до тук не е станало ясно,

целта на PHILLY в момента е дарения, а не печалба по време на пандемия… „

За автора

Вашият коментар