Пловдичанинът Златко Ечев влиза в сериала „Под прикритие“

Пловдичанинът Златко Ечев спечели „Кастинг“ по БНТ и ще си партнира в сериала „Под прикритие“ с Михаил Билалов, Владо Пенев, Мариан Вълев, Захари Бахаров и Ивайло Захариев. 27-годишният инженер по телекомуникации стана любимец на зрителите и те го пратиха на върха.
За финал Златко игра етюд от известния филм „Лавина“, в който Ваня Цветкова партнира на Васил Попилиев. В съвременния му вариант младокът застана до Ирена Милянкова, която изигра фаталната Съни в сагата за Джаро, Куката, Иво, Мартин и Попов. Той се оказа не само фаворит на зрителите, но и на продуцента на „Под прикритие“ Димитър Митовски, който беше гост.

След като станаха ясни резултатите, известният режисьор каза, че неговият избор съвпада с този на зрителите и одобрява Златко като ново лице за кримката. Митовски уточни, че засега не знае каква роля ще му повери, тъй като е изчаквал да види кой точно ще спечели състезанието, за да се вмъкне после сполучливо като типаж в сценария. Не е ясно дали маестрото на сериалите ще даде на Златко да влезе в отбора на лошите момчета, или пък ще стане подкрепа на доброто ченге Попов.
Захари Бахаров също приветства новия си колега и му напомни, че „Под прикритие“ е сериал, в който хората мрат като мухи. Така че от Златко зависи колко дълго ще живее на екран. Преди време Ечев сподели, че мечтата му е да бъде актьор, защото играта на сцена или пред камерата го изпълва със свежест, радост и чувство на удовлетвореност. Той е завършил Техническия университет в Града под тепетата и има магистърска степен по оптоелектронна и лазерна техника. „Искам много да изиграя злодей. Любимият ми български филм е „Светът е голям и спасения дебне отвсякъде“. А от актьорите харесвам най-много Камен Донев, Виктор Калев, Любо Нейков и Мартина Вачкова. Предпочитам да гледа смешни филми и може би затова определям живота си като приключенска комедия“, признава щастливецът от реалитито.
Фаворитка на журито на „Кастинг“ очевидно беше и Наталия Цекова от село Лесново. Дори и най-критичният съдия, операторът Емил Христов, нямаше особени забележки към играта й. А и Цветана Манева открито я похвали. Тя както и останалите 9 финалисти на „Кастинг“ вече са в кинорегистъра на Студия за телевизионно филмопроизводство „Екран“ на БНТ. От там обявиха, че имат четири нови позиции за тв сериали, и младите таланти ще са между първите лица, които режисьорите ще видят.
Из: standartnews

mediacafe.bg

За автора