Постановката „Сега или никога“ на 31 май в лятно кино „Орфей“

Ставреви от „Стъклен дом, гласът от „Ало, ало” и част от „Аламинут” в забавен любовен четириъгълник на лятна сцена „Орфей”
sega_nikoga
Ставреви от „Стъклен дом” се развеждат за втори път в Пловдив на лятна сцена „Орфей”. Kомедията на режисьорския и братски тандем Краси Ранков и Веселин Ранков по текст на един от най-забавните, но и до болка откровени руски автори – Валентин Красногоров, идва за второ лято под тепатата по желание на зрителите, които не успяха да се сдобият с билет за най-хитовата комедия за сезон 2011.

Колоритното семейство Ставреви – Краси Ранков и Стефка Янорова, са подкрепени от още един чудесен тандем – актьорът с над 60 роли в театъра, киното и телевизията, гласът от незабравимия сериал „Ало, Ало”, режисьорът, преподавателят по актьорско майсторство и не на последно място БРАТЪТ – Веселин Ранков и младата, красива и много талантлива- актрисата, позната ни от телевизионното шоу „Аламинут” – Ярослава Павлова.
Остроумният разказ за две семейства забъркани в рискован любовен четириъгълник правят комедията привлекателна и за актьорите, и за зрителите, които със сигурност ще разпознаят нещичко от себе си в нея, защото „и да си женен и да не си женен, след 10 години ще съжаляваш”, както ни напомня Красимир Ранков. Спектакълът се играе на открито на лятна сцена „Орфей” на 31 май от 21 часа. Билети предварително се продават всеки ден на касата на киното.
segailinikoga-plakat

mediacafe.bg

За автора