Първият филм на Киномания Пловдив е „Опасен метод: Фройд и Юнг“

Първият филм, който пловдивските киноманиаци ще могат да видят е “Опасен метод:Фройд и Юнг”. Лентата е заснета тази година под ръководството на режисьора Дейвид Кроненбърг. В ролята на ябълката на раздора, пациентката на Юнг, е Кийра Найтли. Двамата велики учени Зигмунд Фройд и Карл Юнг са изиграни от Виго Мортенсен и Майкъл Фасбендер. Филмът разказва не само за сложните и
по-скоро негативни взаимоотношения между двамата, но и за раждането на теориите им за подсъзнанието, които ще преобърнат представите за психоанализата.
Филмът има оценка 7.5 от IMDb.
Актрисата, която изигра “Алиса в страната на чудесата” – Миа Васиковска, ще ни изненада с участието си в драмата “Да предизвикаш съдбата”. Болната от рак Анабел и младият Енох, който е загубил родителите си, се срещат на едно от многото погребения, на които той ходи неканен. Компания им прави въображаемият приятел на момчето, който се оказва дух на японски пилот камикадзе от Втората Световна
Война. Съдбата на двамата младежи е оценена с 6.7 от IMDb.
Първият филм, който пловдивските киноманиаци ще могат да видят е на 6-тото издание на Киномания Пловдив “Опасен метод: Фройд и Юнг”. Лентата е заснета тази година под ръководството на режисьора Дейвид Кроненбърг. В ролята на ябълката на раздора, пациентката на Юнг, е Кийра Найтли. Двамата велики учени Зигмунд Фройд и Карл Юнг са изиграни от Виго Мортенсен и Майкъл Фасбендер.

Филмът разказва не само за сложните и·по-скоро негативни взаимоотношения между двамата, но и за раждането на теориите им за подсъзнанието, които ще преобърнат представите за психоанализата.

Филмът има оценка 7.5 от IMDb.
Актрисата, която изигра \“Алиса в страната на чудесата” – Миа Васиковска, ще ни изненада с участието си в драмата “Да предизвикаш съдбата”. Болната от рак Анабел и младият Енох, който е загубил родителите си, се срещат на едно от многото погребения, на които той ходи неканен. Компания им прави въображаемият приятел на момчето, който се оказва дух на японски пилот камикадзе от Втората СветовнаВойна.
Съдбата на двамата младежи е оценена с 6.7от IMDb.
{youtube}uZ7JKmcLTsI{/youtube}

mediacafe.bg
– Надина Чолакова

За автора