Ракия – Магия! Наздраве!

Тази година фестивалът Ракия-Магия ще се проведе за шести пореден път, с много музика, събития, изненади, и …  ракия. Събитието ще продължи 3 дни – 6, 7 и 8-ми септември. Роден от една идея за документален филм, фестивалът се превърна в очаквано събитие за жителите на с. Ганчовец и околността и за всички ценители на най-българското питие и на блус и рок музиката!

Над 50 избрани домашни ракии се състезават за престижното първо място и традиционната награда – 50 литрово буре. Реномирано жури от изтъкнати пиячи и ценители на домашната ракия професионално оценява качествата на ракията, като определя 10 финалиста. От тях, на втори кръг се избират първо, второ и трето място, като на създателите на елексирите се връчват престижни награди и грамоти.

Очакват ви още: прожекция на филми; – ателие за изработка на лампи. Всичко това се съчетава с много смях, наздравици и музика! Тази година на гости ще ни бъдат: Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд, iBand, Блус Общество, Мискините, Пожар, Краси Йорданов и други.

 

За автора

Вашият коментар