Спенс и Лора Караджова на фестивал на уличната култура в събота

borntohiphop
На 5ти май (събота) ще се проведе фестивала “BORN 2 HIP-HOP” на уникалното съоражение за подобни изяви – Гребен канал Пловдив. На игрище Номер 5, след 18 часа ще излезнат да пеят Спенс, Лора Караджова,WOSH MC,CENTRAL SIDE, SUNRISE PROJECT,HIGH LIFE (SF),  DJ GEORGE (BORN2HIP-HOPDJ’S&ARTIST)DJ SKILL (UDARNATA GRUPA).
Събитието се казва Born 2 Hip Hop и е събитие целящо опознаване и по добро разбиране на градската уличната култура. Фестивалът, ще протече на два етапа – от 11 до 18 часа ще имате възможността да видите демонстрации в областта на уличните спортове и по-точно екстремните, като Slacklining, Aggressive inline skating, BMX, Skateboarding.
А ако сте хора на изкуството от улицата и големият град това събитие е за вас. Всички посетители на фестивала, ще имате възможността да вземате участие в уъркшопи по Рапиране, Графити, Хип-Хоп и Брейк танци. Това е събитеито, на което ще може да пиете спокойно бира цял ден и да се забавлявате с приятели. А с идването на нощта,от 18:00 часа програмата ще продължи с грандиозен концерт на едни от най-известните хип-хоп изпълнители в България.

mediacafe.bg

За автора