Срещите като изкуство

dateplace_plovdiv
Да се срещаш е изкуство – планираш перфектната вечер, избирайки дрехи, местата, на които да отидеш, и думите, които да използваш. За да увеличи възможностите в палитрата и да даде нови изразни средства за перфектната среща, Heineken създаде инсталацията The Date Place. Място за легендарни срещи, на което можеш да започнеш вечерта със светлина, музика и снимки. Всичко това може да бъде контролирано от мобилния ти телефон. Защото, ако искаш запомняща се среща, трябва да диктуваш събитията и да предлагаш нови изживявания.

След престоя си в София, The Date Place прекара месец в Пловдив. Период, в който пред инсталацията се срещнаха безброй хора и бяха направени над 3000 снимки, уловили множество моменти на романтика и приятелство. И тъй като добрите срещи наистина са изкуство, тези снимки стават част и от нестандартна изложба. 40 от най-интересните моменти пред инсталацията са показани в „Срещите на Пловдив“ – виртуална изложба, „окачена“ на стените на ART NEWS CAFE.
За да откриете един различен, артистичен поглед към срещите или просто, за да проверите дали не сте част от изложбата, посетете thelegendarydate.bg


mediacafe.bg

За автора