Swingin’ Plovdiv: Party At Gatsby’s (ВИДЕО)

След изключително успешното парти Swingin’ Plovdiv: Party At Gatsby's в клуб "Тоталспорт" имаме удоволствието отново да ви поканим да надникнете във винтидж-вечерта, която протече в сърцето на един от най-красивите градове – Пловдив. Представяме ви видео от събитието, което ще ви пренесе обратно във вечерта в тютюневите складове, с привкус от 20-те.

На входа на залата дами посрещаха гостите не с вино, а с висококачествено уиски. В дясната част се намираше специално изграденият за събитието винтидж будоар, където всички дами се редяха на опашка, за да могат да се преобразят посредством ретро прически и грим, направени от професионалисти. В двора на бившия склад бе разположен външен бар, а пред него изложени ретро автомобили.

За да увековечат своята метаморфоза, на разположение бе и тематично фотостудио с макет на кола, където всеки един гост запамети своя миг от 20-те. The Smugglers Collective, представиха селекция от суинг, джаз и рокенрол парчета, а  професионални танцьори ни светнаха за някои тънкости в танците от онова време.

За повече информация и снимки посетете plovdivclubs.com.

За автора

Вашият коментар