Третото издание на Fun City във Варна от 1-ви юли

От 1 до 7 юли 2013 ще се състои третото поредно издание на един от най-атрактивните фестивали в България – FUNCITY . В продължение на седем дни морската ни столица ще се превърне в арена на музика, танци, спорт, визуални изкуства и занаяти –всичко, което може да вълнува младите хора в България.

Целта на организаторите от Сдружение „Варненски младежки фестивал“ е да осигури достатъчно вдъхновяващи събития, които да стимулират младежкото творчество и изява, както и да провокират настроението на посетителите с алтернативни форми на развлечение.

 

FUNCITY подкрепя и насърчава младежката култура, както и осигурява сцена и възможност за изява на всички, които имат интерес към изкуството, спорта, неформалното образование.

 

Всички, които се намират във Варна по това време ще могат да се забавляват от сутрин до вечер на фона на музиката на десетки банди, да наблюдава атрактивни танцови битки, да се опита да пребори един от най-добрите шампиони по джаги и дори да помогне в изработката на групова инсталация от отпадъци. Игрите по време на фестивала няма да оставят нито един посетител безучастен, тъй като основната цел на организаторите е всеки да се забавлява.

 

 

 

За автора

Вашият коментар