Twilight мания

Четирилогията на Стефани Майър пожъна небивал успех не само на книжния пазар, но и накара цяло поколение да се влюби в идеята за романтичните взаимоотношения между вампир и обикновен човек. Точката, в която се пресичат романтичното и фантастичното е любовта между Бела (Кристен Стюърт) и Едуард(великобританският тийн идол Робърт Патинсън). Последната книга ще бъде екранизирана на две части, разбира се поради големия зрителски интерес. Четвърти режисьор се захваща с нелеката задача да представи драматичните отношения между хора, вампири и върколаци.

В най-новия филм историята достига своята кулминация, а именно бракът между Бела и Едуард. И това не е краят на изненадите. Скоро Бела разбира че е бременна. Какви са последствията, как се възприема от хората и вампирите ще можем да разберем след броени часове, когато е премиерата на първата част от последната книга „Зазоряване“. Бюджетът на лентата е 127 млн. долара, а на първият филм струваше едва 27млн. долара.
А за най-големите фенове кино Cinema City е подготвило филмов „Здрач“ маратон.
От 17:00 часа може да гледате първата част на сагата, от 19:15 и 21:40, както следва „Новолуние“ и „Затъмнение“. Цената за един филм е 5 лева, а за трите е 10 лева. В полунощ ще бъде премиерата на „Зазоряване“ първа част. Цената на билетите е 12 лева, а пакет от всички филми ще ви струва 21.99.


mediacafe.bg
Надина Чолакова

За автора