Участвай във велошествието, СПЕЧЕЛИ уникално колело!

По случай Международния ден на младежта на 12 август младежките организации на Пловдив предлагат на пловдивчани и на гостите на града да покарат колелета заедно. Всеки, който желае да се включи във велошествието може да го направи, като записванията за участие започват от 17:30 на 12 август на асфалтовото уширение в цар Симеоновата градина.

Всеки, избрал да покара колело и да се позабавлява, ще има възможност да спечели уникален велосипед от Втората световна война, 4 талона за безплатно ски училище от Ски клуб „Канари“ или 10 ваучера на стойност 10 лева от пицарии „Верди“. Изискванията, за томболата за прекрасното колело е участниците да са до 29 годишна възраст. На място ще бъдат раздадени талони, които вие трябва да попълните и да пуснете в голямата кутия във велошествието.

Старта е в 18:00 часа от паркинга на х-л Тримонциум като по бул. Цар Борис III се отправяме към Панаира, от там тръгваме по бул. България, отправяме се към моста на Герджика, след това по бул. Руски, ул. Гладстон и ул. Авксентий Велешки стигаме до Цар Симеоновата градина.

Инициативата е в подкрепа на проекта на ЗОНТА клуб – Пловдив за закупуване на авторефрактометър Plusoptix, който ще бъде дарен на Детски очен кабинет при УМБАЛ „Св. Георги“. С подкрепата на Шнайдер Електрик България и тяхната програма „Use Your legs”, които ще дарят по 0,5 евро за всеки изминат километър от участниците!

Елате и покарайте колело с нас!

Повече информация може да получите тук!

На събитието ще бъдат наградени и участниците в конкурса за есе. Вижте повече тук!

 

За автора

Вашият коментар